Иван Ангелов е най-големият крадец. Това каза пред  Софийската градска

...
Иван Ангелов е най-големият крадец. Това каза пред  Софийската градска
Коментари Харесай

Илчовски след разпита в СГП: Иван Ангелов е най-големият крадец, бе, глупаци

Иван Ангелов е най-големият апаш. Това сподели пред  Софийската градска прокуратура Светослав Илчовски , който и пред комисията по проверка на ръководството на Борисов в екс Парламента пристигна с такива данни.

Над три часа продължи разпитът на агробизнесмена Светослав Илчовски в Софийската градска прокуратура. Той е свидетелствал пред държавното обвиняване в наличието на юриста си Галя Гълъбова, написа Дневник.

По думите му той е бил е разпитван по отношение на изказванията му от предходната седмица пред в това време закритата парламентарна комисия за инспекция на злоупотребите при ръководството на ГЕРБ. Пред депутатите от комисията той свидетелства за забелязано от него видео със снимано принуждение над арестуван предприемач, както и за изказванието му за " кражба на пенсиите " посредством манипулативно надуване на оборотите на обществено сдружение за да бъдат привлечени като вложители частни пенсионни фондове.

Адвокатът му Галя Гълъбова сподели, че Илчовски е бил разпитан като очевидец за избрани условия и изказвания, които са били показани пред комисията по проверката и че са оставили нужните документи.

След като в началото си потегли от прокуратурата, Илчовски се върна назад и на излизане на журналистическите въпроси единствено сподели " Иван Ангелов е най-големият апаш и аз ви го демонстрирах, бе, простаци! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР